Steinbauer štedi Vaše vrijeme i novac

Cijena goriva za poljoprivrednike raste iz godine u godinu. U proteklih 8 mjeseci, prosječna cijena diesel goriva je porasla za 7 kn. Kako cijene diesel goriva nastavlju rasti eksponencijalno, stručnjaci predviđaju kako će rast cijena goriva trajati do 2022, poljoprivrednici kroz regiju osjećaju nelagodu.

impact-story-tractors

Litra goriva koja je iznosila manje od 10 kn/L u ranoj 2020. sada se čini kao daleka prošlost. Steinbauer-ov korisnik Clive se dugo vremena borio kako bi što više novaca uštedio.

“…Teško je, imali smo poteškoća s pronalaskom radnika i sada još diesel goriva rastu.” Rekao je Clive. “Inače smo uspjeli pronaći nekoliko operatora iz Novog Zelanda kako bi nam pomogli sa žetvom, ali uz COVID epidemiju smo se morali okrenuti prema lokalnim mjestima za pomoć. Kada radimo, radimo naporno, od zore do sumraka.”

Nakon razgovora s Clive-om, njegovo iskustvo je odjekivalo od farme do farme koje smo posjetili u ovoj sezoni žetve. Poljoprivrednici su snalažljivi! Putovanje do našeg klijenta će ostati velika uspomena. 

Mali gradovi su osjetili velike posljedice COVID epidemije, svaki grad kroz koji smo prošli su imali nekoliko “Tražimo radnike” znakova na prozorima svake farme koja je proživljavala poteškoće pronalaskom radnika za žetvu. Clive je naš korisnik već 10 godina. Rekao je

“Imam Steinbauer na svim svojim vozilima kao što su traktori i kombajni, uz njih štedimo gorivo. U prosjeku uštedimo 1/2 galona diesel goriva po hektaru po mašini, ovisi o površini, također pokrijemo više polja za manje vremena.”

Koliko točno uštediš goriva Clive?

Clive je napravio kalkulaciju koliko točno goriva potroši koristeći S680 JD kombajn. Trošak diesel goriva je tada iznosio 2,78 $ po galonu (3,7L).

  • Povećava brzinu od 2km/h na teškim usjevima. = 32 hektara više za 8 sati.
  • Potrošnja goriva raste za 1,7 L po hektaru.
  • 1,7 L goriva = 8 kn
  • Kombinirajte plaćanje po hektaru uz Steinbauer = 36 kn
  • Kombinirajte plaćanje po hektaru bez Steinbauer-a = 48 kn
  • Ušteda po hektaru uz Steinbauer = 24 kn
  • Ušteda u iznosu od 45000+ kn na 2000 hektara.

  Izvor – Steinbauer.us

Saznajte koliko će Vaše vozilo ostvariti snage i počnite ušteđivati gorivo kao Clive!