Zašto ne obećavamo uštedu goriva?

Ovo je bila vruća tema na ovogodišnjem National Farm Machinery Showu. Uz povećanje cijene goriva na razine koje nisu viđene godinama, ušteda goriva je na vrhu popisa mnogih kupaca. To je pitanje koje nam se uvijek iznova postavlja, obično slijedi “…pa upravo sam razgovarao s Kompanijom XY i obećali su da ću uštedjeti 15% goriva. Zašto mi Steinbauer ne može obećati isto?”

STEINBAUER modul je fino podešen da isporučuje sigurnu, pouzdanu snagu i okretni moment samo kada vam je to potrebno. Zašto ubrizgavati više goriva cijelo vrijeme?

Povećanje snage može se postići SAMO produživanjem vremena ubrizgavanja goriva, pa kako to da kada ubrizgate više goriva, zauzvrat možete uštedjeti gorivo?

U STEINBAUER-u na uštede gledamo kao na cjelokupni paket učinkovitosti. Ne radi se samo o jednom faktoru; radi se o neto učinku.

  • Pokrijte više hektara za manje vremena: što manje vremena provedete na polju štedi vam novac, ako možete završiti isto polje jedan sat brže, to je sat manje goriva i manje radnih sati.
  • Ušteda kod nabava strojeva: Proizvođači nude više konjskih snaga koristeći isti osnovni motor. Kupnja slabijeg traktora i instalacija STEINBAUER modula omogućuje vam uštedu od par tisuća kuna na trošku kupnje nekog radnog stroja, a pritom postižete istu ili veću razinu konjskih snaga.
  • Mogućnost povlačenja većih strojeva i tereta: s dodatnim konjskim snagama i okretnim momentom možete povući veće strojeve i terete sa svojim motornim vozilom.
  • Manje sati rada motora: Učinkovitiji rad znači manje sati na vašem motornom vozilu. Svaki ušteđeni sat na Vašem motornom vozilu štedi vam novac i vrijeme.

Preuzeto sa steinbauer.us