NAJPOUZDANIJE RIJEŠENJE NA TRŽIŠTU

Najjednostavniji način da poboljšate performanse vašeg diesel motora je da instalirate STEINBAUER uređaj – koji je napredni elektronički modul, koji se može u potpunosti programirati. Dok druga riješenja ugrožavaju vaš motor jer ga forsiraju kako bi postigao rezultate, STEINBAUER vam omogućuje iste rezultate bez da vam ugrožava motor, jer se koristi najnaprednijim tehnologijama kako bi dobio rezultate, a ne samo obični tuning.

STEINBAUER PowerModule  je uređaj koji kontrolira vrijeme rada indžektora, i metoda rada koju koristi u tome je rezultat više godina istraživanja i strogih kontrola kvalitete. Najpouzdanije je riješenje na tržištu i ima zaćuđujuće razultate.

Prednosti STEINBAUERA

 • DO 20% VIŠE SNAGE I OKRETNOG MOMENTA
 • 25% VIŠE SNAGE ZA PUNO MODELA KAMIONA I POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE

Istraživanja su dokazala da korištenjem STEINBAUER uređaja motor postigne 20% veću snagu i 20% veći okretni momenat, dok temperatura i količina ispušnih plinova ostane u dozvoljenoj granici.

Za određene modele motora kod kamiona i poljoprivrednih mehanizacija, sa STEINBAUER uređajem se postigne povećanje snage i okretnog momenta do čak 25%.

 • KONTROLA PROTOKA GORIVA
 • NE INTERFERIRA SA ORIGINALNIM RAČUNALOM MOTORA (ECU)
 • NE MIJENJA PRITISAK U COMMON RAIL SUSTAVU

Jedna metoda povećanja snage koja se primjenjuje kod motora novih generacija sa common rail sustavom je da se lažiraju informacije koje se šalju računalu, vezane uz visinu pritiska u common railu, na način da se elektronički uređaji spajaju na senzore pritiska, koji šalju računalu informacije da u common railu nije dovoljan pritisak. To može stvarati preveliko opterećenje na pojedinačnim dijelovima sustava koji mogu uzrokovati nestabilnost sustava i oštećenje određenih dijelova. STEINBAUER uređaj ne mijenja pritisak u common railu. Povećanje snage postigne na način da produži vrijeme otvaranja indžekotora, dok cijeli sustav funkcionira u istim parametrima u kojima je predviđen da funkcionira. To kao efekat ima povećanje snage bez da ostali dijelovi motora budu opterećeni više nego je predviđeno.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA POMOĆU ORIGINALNIH PRIKLJUČAKA

STEINBAUER uređaji su projektirani da se montiraju jednostavno. Zbog toga što se za spajanje na motor koriste originalni priključci to omogućuje da bilo koji korisnik koji ima minimalno razumijevanje o svom motoru bude u stanju montirati ga.

             

STEINBAUER NUDI UREĐAJE PRILAGOĐENE SVAKOM MODELU MOTORA TE IMA NAJBOGATIJU PONUDU NA TRŽIŠTU

Činjenica je da STEINBAUER ima najbogatiju ponudu na tržištu jer nudi riješenja za najveći broj modela motora. STEINBAUER nudi riješenja za diesel motore za osobna vozila, kombi, kamione, poljoprivrednu mehanizaciju, brodove.

Svaki modul je posebno programiran za svaki model motora – odnosno STEINBAUER ne nudi tzv “isto riješenje dobro za sve”.

AUTOMATSKA ZASTITA

STEINBAUER uređaji su programirani na način da prepoznaju kada je motor previše opterećen i onda smanji svoj učinak za 1% u sekundi, tako da nakon 1 minute STEINABUER radi samo na 50% kapaciteta. To smanjuje rizik da se motor ošteti zbog EGT pregrijavanja. Kada motor počinje raditi ponovno u normalnom režimu STEINBAUER se vrati na 100% svog kapaciteta tako da vaše vozilo ima ponovno maksimalnu snagu i okretni momenat. Ostala chip riješenja nemaju takvu zaštitu!

 • OTPORNOST NA PRAŠINU, VIBRACIJE, VLAGU I TEMPERATURU
 • KORISTE SE POZLAĆENI KONTAKTI I ZATVORENI KONEKTORI U SKLADU SA ZAHTJEVIMA AUTOMOBILISTIČKE INDUSTRIJE
 • VOŽNJA S MANJE MJENJANJA BRZINA
 • MANJA POTROŠNJA GORIVA PRI VUČI
 • POVEĆANA VUČNA SNAGA
 • JEDNOSTAVNA INSTALACIJA ZA UŠTEDU TROŠKOVA
 • NAPREDNA EUROPSKA TEHNOLOGIJA, KVALITETA PROIZVODNJE I KOMPONENTI

VLASTITA PROIZVODNJA I TESTIRANJA

Uređaji su proizvedeni u Austriji sa kvalitetom i pažnjom za detalje koje imaju njemački inžinjeri. Ekipa stručnjaka koja radi u razvoju, je svijetske klase.

Pojedinačni dijelovi kao što je softver su proizvedeni unutar tvrtke, što omogućuje STEINBAUERU da brzo reagira na određene promjene koje nastaju u modelima vozila na tržištu, prilagođavajući vrlo brzo svoje uređaje.

TÜV  CERTIFIKAT

Puno STEINBAUER uređaja ima TÜV certifikat. TÜV je međunarodno priznata agencija za standardizaciju. Takav certifikat je potvrda kvalitete i performansi uređaja za koji je izdan. To je jedan vrlo bitan aspekt koji razlikuje STEINBAUER od drugih sličnih proizvoda.

3 GODINE JAMSTVA UZ PRIJAVU SVOG PROIZVODA NA WEB STRANICI STEINBAUERA