Diesel Power Modul vs Remap

U suštini oboje mijenjaju mapiranje vašeg ubrizgavanja goriva i pojačanja. Ideja je stvoriti više okretnog momenta i snage što će zauzvrat učiniti da vaše vozilo postane brže, da se manje muči i da bude ugodniji za vožnju.

Kako da znam što je najbolje za mene?

Na kraju dana, sve se svodi na osobni odabir i što Vama najviše odgovara. Pogledajmo zajedno koje su pozitivne a koje negativne činjenice Power modula i Remapiranja.

Power modul

  • Više snage i okretnog momenta
  • Imate posla s renomiranom tvrtkom koja ulaže u istraživanje i razvoj.
  • Podrška od dobavljača
  • Ako nešto pođe po zlu, jednostavno se može iskopčati.
  • Može se instalirati kod kuće uz jednostavni “plug & play”.
  • Može se pogrešno instalirati ukoliko to radite sami.
  • Neki samo povećavaju tlak u razvodniku goriva, što je povezano s ranim kvarom mlaznice.

Remap

  • Više snage i okretnog momenta
  • Prilagođeni tuning za vaše vozilo
  • Povećanje broja tunera otežalo je utvrđivanje jesu li ugledni. Ili ako stvarno znaju što mijenjaju i kakve će posljedice to imati.
  • Obično show za jednog čovjeka. Nema podrške, što znači da ako nešto pođe po zlu s remapom da ćete biti na kamionu za vuču.
  • Ne može se jednostavno vratiti na tvorničke postavke.
  • Ako tune nije ispravan, ECU će reći motoru da to učini bez obzira na utjecaje.

Odmjeravajući prednosti i nedostatke svakog od njih, jednostavno je vidjeti koju ćemo opciju odabrati. Ako se ipak odlučite za tuning, pokušajte što više možete istražiti tuner. Saznajte sve dobro, loše i ružno kako ne biste na kraju postali jedna horor priča ugradnje.

Zašto Steinbauer Power modul?

Kada tražite najbolju opciju dostupnih dizelskih power modula / čipova, brzo postaje zastrašujuće. Način na koji smo to brzo suzili je da su svi moduli koji su modificirali tlak u razvodniku goriva odmah eliminirani. Zašto ovo nije dobro pitate se? Postoji mogućnost oštećenja pumpe goriva i mlaznica samo povećanjem tlaka. To će također umanjiti pouzdanost vašeg 4wd.

Sada s mnogo manje opcija, gledali smo ravno na reputaciju. Ovo je opet dramatično suzilo polje.
Sada imajući na umu da nam je potrebna pouzdanost s mjestima na koja idemo, ako bi slučajno nešto pošlo po zlu, tko bi nam mogao pomoći?
Uz sve ove čimbenike u kombinaciji, postalo je prilično lako vidjeti što je najbolje za naše potrebe.

Steinbauer ima svjetski poznatu reputaciju. Njihov modul je testiran i dokazan u svim mogućim okruženjima i u više od samo 4wd. Steinbauerov Power modul prima signale za ubrizgavanje i pojačanje od ECU-a, modificira ih i šalje novu mapu. Ne dodiruje tlak u cijevi za gorivo. A ako slučajno nešto pođe po zlu, lako se može ukloniti iskopčavanjem.

Glavni razlog zašto smo odabrali Steinbauer u odnosu na sve ostale je taj što modul ima ugrađene sigurnosne značajke za zaštitu našeg motora. Prvo slijedi razdoblje zagrijavanja nakon pokretanja motora. Odavde modul stalno prati što motor radi. Ako radi previše (kao što je vučenje uz dugačko brdo) i EGT se počne penjati, modul će početi upravljati povratnom snagom za 1% u sekundi sve dok ne bude na 50% ili se EGT ne smanji. Povrh svega, Steinbauer ima podršku profesionalaca u dizelskim mlaznicama, Diesel Care.
Happy Go Travel
Blogger

Ispunite obrazac i saznajte koliko snage će dobiti Vaše vozilo!